Natur- og Helhedsskolen Årslev

Natur- og Helhedsskolen Årslev

Natur- og Helhedsskolen tilbyder en skolegang med et inkluderende miljø, hvor anderledsheden ikke er en byrde. Vores fysiske ramme, – som indtil for nylig har været en ”rigtig” skole og med helt almindelige borgere i tæt kontakt med skolen, – er alt sammen elementer, der sammen med en professionel indsats og fokuseret skolegang, gerne skulle hjælpe vores elever tilbage til det ordinære skole- eller uddannelsessystem.


Vi har til huse i Søllinge tidligere folkeskole. Bygningerne danner rammen om mange frivillige foreninger med sports og klubaktiviteter som f.eks. fodbold, spinning og gymnastik. Vi deler lokaler med disse samt vores nærmeste nabo, en vuggestue/børnehave.


Vi holder fællesarrangementer som f.eks. fastelavn. På den måde er Natur- og Helhedsskolen meget bevidst om at understøtte den inkluderende indsats.


Vi tilbyder en skolegang med et inkluderende miljø, hvor anderledsheden ikke er en byrde. Vores fysiske ramme, – som indtil for nylig har været en ”rigtig” skole og med helt almindelige borgere i tæt kontakt med skolen, – er alt sammen elementer, der sammen med en professionel indsats og fokuseret skolegang, gerne skulle hjælpe vores elever tilbage til det ordinære skole- eller uddannelsessystem.


   




Kontakt


Natur- og Helhedsskolen Årslev

Sdr. Højrupvejen 97

Søllinge

5750 Ringe

Tlf. 6110 23 81


Mail: info@helhedsskolen-aarslev.dk

Hjemmeside: helhedsskolen-aarslev.dk