Forsamlingshuse

Forsamlingshuse

I vores lokalområde har to forsamlingshuse: Søllinge Forsamlingshus og Sønder Højrup Forsamlinghus. Begge forsamlingshuse spiller en særdeles aktiv rolle i lokalsamfundet.


Sdr. Højrup Forsamlingshus                                                                                                          


Sdr. Højrup Forsamlingshus er et foreningsdrevet forsamlingshus, der fungerer som samlingspunkt for os, som bor i området - og som rammen for mennesker, der har lyst til at holde en fest i uformelle omgivelser. Her festes i forbindelse med bryllupper, konfirmationer, fødselsdage. Huset er også den ideelle ramme for det årlige familietræf. Det er også muligt at leje huset, når der skal siges et sidste farvel efter en begravelse.


Vi  (Yvonne og Birte) har været foreningsaktive i 15-20 år og vil gøre vores bedste for, at I får en god fest-oplevelse. Kig på vores hjemmeside eller ring til en af os for at få en snak – lad os finde ud af om vores forsamlingshus er stedet for din næste fest.


Michael er ansat til at slå græs og rive parkeringspladsen hver uge i sæsonen. Alt andet ude og indendørs vedligehold klares ved hjælp af gode og engagerede beboere i området.Søllinge Forsamlingshus

Kig ind på deres hjemmeside her soellingeforsamlingshus.dk

 

Sdr. Højrup Forsamlinghus.

Søllinge Dilettant Forening spiller i Søllinge Forsamlingshus.

Kontakt


Sdr. Højrup Forsamlingshus

Søndre Højrupvejen 30

5750 Ringe


Birte Rasmussen

Mail: Bjar@sol.dk

Telefon: 61 66 35 33


Yvonne Koch:

Mail: yvonnerkoch@gmail.com

Telefon: 61 66 73 33


Hjemmeside:

www.sdrhojrup.dk