Søllinge Børnehave & Vuggestue

Søllinge Vuggestue & Børnehave

Kernehuset er en privat integreret daginstitution for 0-6 årige. I vuggestuen har vi plads til 21 børn, og i børnehaven har vi plads til 26 børn. Vi er en lille institution, hvor omsorg, nærvær og tryghed er i fokus. Vi prioriterer et tæt forældresamarbejde højt. 

 

Vi arbejder ud fra, at alle børn kan noget, og at dette giver selvværd og lyst til at lære nyt. Dette stiller krav til os voksne om altid at have en positiv og nærværende tilgang til børnene.

 

Vi lægger vægt på åbne døre mellem de små og større børn - men med mulighed for, at de mindste kan være for sig selv efter behov.

 

Vi er certificeret i Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) og har fokus på bevægelse og leg - og vi har alle mulighederne for det: Naturen ligger lige udenfor døren. Vi tager en tur ned ad den gamle skolesti til landsbyens legeplads, kirke og gamle skole. Især forår, sommer og efterår tager vi cyklerne derned. Børnene har selv cykel og cykelhjelm med.Vi har vores store legeplads med masser af træer, bakker, sandkasser, bålhytte og højbede, hvor børnene selv planter krydderurter og grøntsager. Vuggestuebørnene har også deres egen lille legeplads, hvor de kan få lov at være sig selv.Besøgene i den tilknyttede gymnastiksal giver børnene masser af muligheder for motorisk udfoldelse og udfordring. Og samarbejdet med Søllinge Boldklub og Gymnastikforeningen introducerer børnene for foreningernes aktiviteter.

 

Ring eller send os en mail, hvis I vil vide mere.

   

Hvad koster en plads?


Vi kører efter taksterne i Faaborg-Midtfyn Kommune fra 1.1. 2021 inkl.

frugtordning + udvidet åbningstid (51,5 time) og ingen lukkedage

  • Vuggestue: 3926,00 kr.
  • Børnehave: 2257,00 kr.
  • Der betales for alle årets 12 mdr.

 

Åbningstider


Mandag-torsdag fra 06.00-16.30

Fredag fra 06.00-16.00


Hjemmeside:

Søllinge vuggestue & børnehave